Kék ajtó

A kék színű ajtó a szakmai karrieredről, a pályafutásodról árulkodik. Azt jelöli, hogy milyen céljaid, elvárásaid és követelményeid vannak a munkádat illetően. Amit az ajtó mögött látsz, az a szakmai életedről alkotott képet festi le számodra.

-          Ha elsőként ezt az ajtót nyitottad ki, akkor életed első helyén a karriered, a munkád áll. Ez jelentheti azt, hogy a munka miatt háttérbe szorítottad a szerelmi és magánéletedet, de utalhat egyfajta titkos vágyra is a pénzt illetően.

-          Ha másodikként nyitnád ki a kék ajtót, akkor minden bizonnyal rengeteg időt töltesz munkával, így elhanyagolod életed más területeit. Elképzelhető, hogy a munkába menekülsz, mert így próbálsz valamiféle hiányosságot pótolni, és betölteni az űrt, amit okoz?

-          Amennyiben harmadikként választottad a kék ajtót, akkor egészséges kapcsolatot ápolsz a munkáddal, elégedett vagy vele, de semmi esetre sem függsz tőle.

-          Ha utolsóként nyílik ez az ajtó, akkor valószínű, hogy a jelenlegi munkád nem a legmegfelelőbb számodra, nem elégít ki, csupán anyagi, illetve megélhetési okok tartanak mellette.

-          Ha úgy döntöttél, hogy egyáltalán nem nyitod ki a kék ajtót, akkor gondjaid lehetnek az önbizalmi kérdéseket illetően. Ez az opció általában olyan embert jelöl, aki nem hisz abban, hogy képes elérni valamit, vagy abban, hogy elfogadják olyannak, amilyen valójában.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL