Fekete ajtó

Bármennyire is kísérteties, vagy hátborzongató a hasonlat, a fekete ajtó a halált jelképezi, és amit mögötte látsz, az arra utal, hogyan kezeled a veszteségeket, a lelki problémákat.

-          Ha elsőként esett a választásod a fekete ajtóra, akkor erős a valószínűsége, hogy menekülsz valami elől. Ideges, feszült vagy, ezért inkább bezárkózol a saját kis világodba. Ezt az ajtót nyitni elsőként arra utal, hogy borzalmas lelki állapotban lehetsz.

-          Ha másodiknak választottad a fekete ajtót, akkor úgy érzed, hogy menekülni akarsz valami elől, de nem olyan erősen, mintha elsőként választottad volna. Lelkiállapotod súlyos és nyomasztó, kétségbeesetten keresed valahonnan a kiutat. Nem fogod elhinni, de a fekete ajtó második választása a tizenévesekre is nagyon jellemző. 

-          Ha a fekete ajtót harmadikként nyitnád ki, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy életed valamely területén problémáid vannak. Ez lehet személyes, szakmai, vagy érzelmi gond egyaránt. Hogy jobban megértsd: a fekete ajtó mögött általában az rejlik, ami jelen pillanatban erősen foglalkoztat, vagy az, amit éppen elhanyagolsz. Ha tehát a harmadikként nyitott fekete ajtó után a kéket nyitod ki, az szakmai problémára utal, ha a rózsaszínt, akkor érzelmi gondra, és így tovább.

-          Végül, ha negyedikként választod a fekete ajtót, az arra utal, hogy remek hangulattal, hatalmas életkedvvel rendelkezel éppen.

Ha egyáltalán nem szeretnéd kinyitni ezt az ajtót, az természetesen érhető. Utalhat halálfélelemre, valamiféle fóbiára, traumára, melyet nagyon nehezen emésztesz meg, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem tudod elfogadni.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL