Jókedv

 

Élet – Akkor fogalmaznánk a legpontosabban, ha azt mondanánk, egyfajta idegenvezető vagy az életben! Minden simán megy körülötted, laza vagy és nyugodt. Ez a laza hozzáállás egy csodálatos ajándék számodra, mert egyszerűen elfogadod az életet olyannak, amilyen. Emellett a jól ismert úton maradsz, és semmin nem változtatsz hirtelen.

Karrier – Szereted, hogy akár szórakozás közben is képes vagy hatni mások életére. Intelligens vagy és kreatív, ami a gyakorlatban jobban működik, mint egy irodában. Csodálatos pultos lennél, tábori kisegítő, rendezvényszervező, vagy bárki, aki szórakoztató személyiség a vendéglátóiparban. Az irodai munka nem neked való, de kiválóan értékesítesz például olyasmit, amiben hiszel is!

Kapcsolatok – Furcsa, hogy amikor a kapcsolatokról van szó, kétely fog el. Akad némi problémád az elköteleződéssel, főként, ha túl komollyá válnak a dolgok. A bizonytalanságaidat inkább felejtsd el.

Jó tanács: Elképesztő vagy! Nagyon jó szíved van, és legnagyobb vágyad az, hogy a körülötted élők is boldogok legyenek, ne csupán te. Az emberek ösztönösen vonzódnak hozzád. Kezdd el értékelni önmagad, szánj erre egy kis időt, és tudd, hogy remek partner vagy. Egy kicsit legyen több önbizalmad, ne csak a hiányosságaidra koncentrálj. Senki sem tökéletes, de mindenki egyéniség!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL