Független

 

Élet – Mély gondolkodó vagy, aki szeret tanulni, olvasni és egyedül lenni. Sőt, néha kifejezetten magányra vágysz. Minden alkalommal fontos számodra az idő, a mély elmélkedés, így töltődik fel ugyanis a lelked, és tudsz megtenni olyan dolgokat, amelyek sok energiát igényelnek, vagy új emberekkel ismerkedni. Ugyanakkor a másik oldalon ott van az, hogy szeretsz figyelni másokat, illetve a téged körülvevő világot. Nagy valószínűséggel már elérted, amit éppen akartál, azért nem érdekel a teljesítmény.

Karrier – Olyasmit kell tenned, aminek köze van a kutatáshoz, a tanuláshoz, vagy az elemzéshez. Nem szereted a túlzott interakciót másokkal, ezért csöndes környezetben tudsz leginkább hatékony lenni. Akkor boldogulsz jól, ha minimálisan szabályoznak, ugyanakkor mégis szabad kezet kapsz. Független vagy és ezt szereted is.

Kapcsolatok – Alapvetően az bosszant, ha keresik a figyelmedet, szeretnének veled az ötleteikről és koncepciókról beszélni az érzelmek helyett. Az érzelmeidet metaforákkal fejezed ki, amelyet a legtöbb ember nem ért. Kell valaki, aki teret és időt biztosít számodra. Ha valaki túl rámenős, állítsd le és tarts távolságot.

Jó tanács: Szükséged van térre és időre, ahhoz, hogy jól érezd magad, és ezt tudatod is a környezeteddel. Rendben van, hogy egyértelműsíted a határaidat, csak ne zárd ki teljes mértékben az embereket! Sok bölcs gondolatodat érdemes lenne megosztani másokkal. Vannak ugyan gyanús személyek, akik közelednek feléd, de meg lehet törni az ellenállásodat. Ez rendben is van, hisz az élet a kapcsolatok fejlesztéséről szól, így jön izgalom, boldogság és szeretet az életedbe.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL