Naivság

 

Élet – Általában mindig az élet fényesebbik oldalát keresed. Olyan ember vagy, aki szerint a pohár félig tele van, nem pedig félig üres. Képes vagy megtalálni az örömöt szinte minden helyzetben és emberben, illetve azonnal észreveszed a szépséget még a legapróbb dologban is. Hóbortosnak tűnsz, könnyedség és ártatlanság árad belőled. Értékeled a friss virágokat, az otthoni ízeket vagy egy gyönyörű naplementét.

Karrier – Remek lennél, mint ügyfélszolgálati munkatárs, szociális munkás, napköziben felügyelő, netán orvos. Vidám vagy és másokat mindig szeretettel hallgatsz végig. A gyermekek biztonságban és kényelemben érzik magukat veled, ezért akár óvónőként is remekül elboldogulsz, de „főállású” szülőnek is jól beválsz, aki otthon marad, hogy ezt teljesíthesse.

Kapcsolatok – Hatalmas baráti társaságod van, jó házigazda vagy és szeretsz kirándulni. Úgy osztod meg a fájdalmaidat, vagy küzdesz meg velük, hogy eközben jó a hangulatod, és a dolgok jó oldalát látod. Nem vágysz túlzott intimitásra, ami miatt olykor felszínesek lehetnek a kapcsolataid. Jól érzed magad az életben. Ha kapcsolatban vagy, élvezed a társaságot. Ez így rendben is van, és aki érdekel, az biztos, hogy közel kerül hozzád.

Jó tanács: Teljesen rendjén való, hogy nem mindig vagy boldog. Oszd meg a szomorúságodat vagy fájdalmadat olyan valakivel, akiben megbízol. Egészségesebb, ha kiadod magadból, ami fáj, mintha elfojtod, és teljesen normális, ha kifejezed mindazt, amit érzel. A tapasztaláshoz és az élethez az ilyen fejlődés is hozzátartozik.

 

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL