Oroszlán 25

 

„Tökéletes idő a változtatásokhoz és az elszámolásokhoz"

Ez a szimbólum azt jelenti, hogy a nehéz idők várnak rád, és egyedül kell végig menned a számodra kijelölt ösvényen. De utal arra, hogy még a legnehezebb körülményekkel is képes leszel megbirkózni. Lehet, hogy nehéz utazás előtt állsz, de mindig lesz elég erőd és kitartásod a folytatáshoz és a változások kieszközölésére. Bár végig csak magadra számíthatsz majd, mégis ez hozza majd meg a vágyott sikert. Az utazás befejezését követően sikerül leszámolnod a múltaddal, a gyengeségeiddel és a negatív kapcsolataiddal.

Figyelmeztetés: Készülj fel megfelelően, különben hamar kifogynak testi és lelki erőtartalékaid. Ne csak a nagy egészet és a végcélt nézd, hanem folyamatosan az utat is, és éld azt át. Legyenek meg a terveid, mert ha céltalanul indulsz útnak, nem fogsz célba érni és ne hagyd, hogy mások összezavarjanak és letérítsenek utadról.

Kulcsszavak: Utazás befejezése. Védelem. Karma. Félelmetes feladatok ellátása. Lépésenként haladj. Állóképesség és hitetlenség. Átkelés a másik oldalra. Kitartás. Túlélés. Lelki terhek, lelki csomagok.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL