Piros gyertya

 

Amennyiben a piros gyertyát tartottad a legszimpatikusabbnak, az arról árulkodik, hogy rendkívül szenvedélyes ember vagy, aki szinte szerelmes a szerelembe. Ezek fényében teljességgel érthető, hogy nagyon romantikus alkat vagy, a család és a kapcsolatok igencsak fontosak a számodra. Hatalmas szíved van, és nagyon nyugtalanít az, ha nem megfelelően működnek a személyes kapcsolataid.

Emellett nagyon fontos számodra az is, hogy harmóniában élj a természettel, nagy hangsúlyt fektetsz a környezettudatos életmódra! Szereted, ha minden rendben megy, és éppen ezért ügyelsz a kiadásaidra. Remekül kezeled a pénzt, és mindig fel vagy készülve a felmerülő egyéb költségekkel. Képes vagy átlátni adott helyzeteket, és kihozni mindenből a maximumot.

A kihívást számodra most az jelenti, hogy gyakran szinte belebetegszel, ha megbomlik a harmónia körülötted. Annyira nem szereted a változásokat, hogy bármire képes vagy, hogy elkerüld őket. Márpedig soha ne feledd: az életben egyetlen dolog biztos, és az nem más, mint a változás!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL