Jupiter

 

Jupiter a terjeszkedés és a bőség bolygója, ami azt jelenti, hogy szeretsz adni lelkileg, többet adsz annál, amit kaptál az életben, ám ezzel te maximálisan elégedett vagy. Kiválasztottad azt a testet, amiben élsz, és okkal születtél annak, aki ma vagy. Valószínűleg utoljára születtél fizikai testben le a Földre, ezután magasabb dimenziókba kerülsz.

Mit jelent mindez a földi léted szempontjából? Azért születtél, hogy segíts másokon – kezdve a családdal –, akár egészen tágabb közösségeket is ideértve. Az egyetlen veszély az lehet, ha túl sokan támaszkodnak rád, lehetnek családtagok, barátok vagy akár a partnered – egy bizonyos ponton túl tudnod kell nemet mondani, még akkor is, ha emiatt bűntudatot érzel.

Segítened kell másokon, akiken csak teheted. A Jupiter lelkek Isten ajándékai, köszönet, hogy létezel. Elolvashatsz egy cikket, elutazhatsz egy új helyre, vagy nézz meg egy filmet, mindegy mit csinálsz, csak inspirálódj, hagyd, hogy felébredhessen benned az együttérzés. Így értheted meg ezt az üzenetet igazán.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL