Merkúr

 

Csupán csak néhány ember választja ezt a bolygót, mely a legközelebb van a Naphoz. Bár ez a legkisebb bolygó mind közül, ám a leggyorsabban keringő is egyben, mindössze 88 nap alatt kerüli meg a Napot. Ez azt jelenti, hogy mindent azonnal szeretnél. A lelked higany, és a megérzéseid kulcsfontosságúak a sikerhez. Ezért meg kell tanulnod hinni a megérzéseidben, és igenis odafigyelni az elmédből előtörő inspirációra és ötletekre. Minél inkább szabadjára engeded mindezt, annál inkább működésbe lendül. Ha nem figyelsz eléggé a megérzéseidre, vagy nem foglalkozol a fantáziádban megjelenő dolgokkal, akkor ezt a nagyszerű adottságot nem használod ki, és fölösleges küzdelmeket vívsz.

Szerencsére képes vagy ezen változtatni – hallgass magadra és cselekedj. Ahogy a lelked együtt vibrál a Merkúr energiáival, azt jelenti – hogy fél lábbal a valóság talaján állsz, fél lábbal pedig már az istenek földjén lépdelsz. Amikor az inspirált pillanatban cselekedsz, akkor anyagi és lelki bőség áramlik az életedbe. Azonban, ha túl sok pénzt kérsz az Univerzumtól, rá kell ébredned arra, hogy annyit kapsz, amennyire szükséged van. Szeretsz kényelemben élni, de nem szabad megfeledkezned arról, hogy az istenektől kapott jutalomból jótékonykodnod is kell.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL