Rák - Utazás

 

A lap jelentése: Folyamatosan haladunk a kitűzött céljaink felé. Jelenthet utazást, külföldi utat, költözést, de megmutathatja, hogy a régebben meghozott döntéseinknek, milyen következményei lesznek, illetve mely erők hatnak ránk, azon az úton, melyen céljainkat elérjük.

Egyfelől az utazás jelentheti a tényleges utazást. Egy nyaralást, külföldi munkát, költözést, bármi olyat, ami helyváltoztatással jár. Esetleg többszöri kirándulásokat. Ugyanakkor belső utazást is jelent és egy izgalmas, kalandos életet. Állandó mozgásban leszel, és folyamatosan változni fogsz. Lassan átalakul a személyiséged, nyugodtabb és harmonikusabb leszel. A belső utazás egy spirituális folyamat, ami segít még tökéletesebbé válni és eljutni a megvilágosodik. Mellette pedig segíthet elérni a céljainkat. Ám ebben az esetben a lap arra int, hogy nem csak az a fontos, hogy célba érj, hanem az út milyensége is fontos, amíg éppen utazol. Ezért arra is figyelmeztet a kártya, hogy neked kell irányítani az életedet.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL