Bak

 

2016: meg kellett tanulnod másképp látni. Noha erős vagy és határozott, sokszor esett meg az, hogy amilyen tanácsokat másoknak adtál, épp te magad nem fogadtad meg. Ideje volt kitörni mindebből. Megtanultál alkalmazkodni, ugyanakkor független maradtál és nem akartad mindenáron kinyilatkoztatni az érzéseidet.


2017: megpróbáltad letisztázni saját magadban, hogy mi az, ami nem működik. Megláttad azt, hogy milyen üzleti lépések sikeresek és mibe nem érdemes belevágnod, valamint azt is, hogy egyes emberek milyen szándékkal közelednek feléd. Nem tudtad becsapni önmagad, az egyetlen kérdés az volt csupán, mennyi idő kell ennek a felismeréséhez.


2018: fejest kell ugranod az ismeretlenbe. Ez az év arról szól, hogy minden olyasmit ki kell próbálnod, amit eddig még soha. El kell látogatnod olyan helyekre, ahol még sohasem jártál vagy éppen a karriered terén vágsz bele valami új dologba. Most fognak kibontakozni a képességeid, és elkezdesz úgy élni, ahogy mindig is szerettél volna. Feloldódsz, és már nem számít, mit gondolnak mások.

Vissza >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL