Egy nő könyvvel a kezében

 

Ha egy nőt pillantottál meg először a képen, aki egy könyvet tart a kezében, akkor az a legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy elveszíted önmagad.Imádsz szerelmes lenni, szereted azt az érzést, amikor szép lassan megismeritek egymást, de kétségtelenül tartasz attól is, hogy eközben elveszíted magad a kapcsolatban. A múltban ugyanis úgy érezted, hogy sok esetben megszűntél létezni a másik mellett, és ezt nem szeretnéd átélni újra.

Sokkal könnyebb elviselni mindezt úgy, hogy tudod azt, mások is járnak hasonló cipőben, mint te! Azonban ahogy haladsz előre az életben, egyre több tapasztalatot halmozol fel a szerelemben, ezáltal emberileg is fejlődsz. Ahogy egyre érettebbé válsz, a saját éned is egyre kevésbé veszíted el. Emellett amikor rátalálsz az igazira, automatikusan kitárulkozol mellette és tündökölni fogsz.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL