Egy férfi csuhában

 

Ha a csuhás férfit pillantottad meg először, akkor az a legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy megmutasd a kellemetlenebb oldalad. Úgy vélik sokan, hogy gyöngéd vagy és szeretetteljes személyiség, aki vicces és kedves, és ez persze igaz is. Ám nagyon fárasztó az, ha az ember mindig csak a jó oldalát próbálja meg mutatni. Időre van szükséged ahhoz, hogy megnyílj egy kapcsolatban, noha megpróbálod elrejteni a hibáidat egy kapcsolatban. Nem érdemes azonban mindent eltitkolnod, hiszen minden embernek vannak kevésbé jó tulajdonságai is.

Sajnos nem titkolhatod el örökké azokat a dolgokat, amelyek nem feltétlenül a legpozitívabbak veled kapcsolatban. Persze így a párod meg fogja ismerni a kellemetlenebb oldalad is, ám ha igazán szeret, akkor mindezzel együtt is elfogad. Nem kell tovább titkolóznod, mutasd meg magad teljes valódban!

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL