SZEX, SZERELEM

Tippek és legjobb pozitúrák az ágyban (+18)

Szerző:
Szabó Anna
Mélyen beleástuk magunkat a kísérletezésbe, kutatásba, hogy olyan dolgokat mutassunk neked, amitől garantáltan eldobod az agyadat, és tejesen le fog nyűgözni. Hidd el, érdemes kipróbálni! Mi bajod lehet, nem igaz?

10/10 Lovaglás - előrenézve


Az egyes számú teljes behatolás a szexhelyzetek örökzöldje. Szeretőd vagy éppen te magad is játszhatsz közben a csiklóddal, illetve vadul ugráló melleiddel. Ha a G-pontot akarod izgatni, ülj rá a péniszre, és dőlj hátra: ekkor a pénisz a hüvely elülső falát fogja dörzsölni. Ha az A-pontot szeretnéd ingerelni, járj el ugyanúgy, de közben előre-hátra hintázzunk, miközben a pénisz folyamatosan a lehető legmélyebbre hatol.

Tipp a nagyobb gyönyörért: guggolj fölé, mint egy zsoké a ló hátára, lábszárad teljes egészében érje az ágyat, és ugrálj fel-le. Ez a helyzet pompásan izgatja a hüvelynyílás körüli idegeket, hátránya azonban, hogy őt annyira felizgatod, hogy pillanatok alatt elélvezhet.


9/10 Lovaglás – hátranézve


Kissé trükkösebb, mint az első számú helyzet, de megéri. A férfi pénisze előrehajlik, így dörzsöli a G-pontot és az A-pontot. Ujjaddal izgathatod a csiklódat, vagy éppen játszadozhatsz a golyóival (nagyon fog tetszeni neki, elhiheted), ő pedig dörzsölgetheti a végbélnyílásodat.

Tipp a nagyobb gyönyörért: amikor elélvez, húzd hátra a lábfejét. Ezzel hosszabbra nyújthatod a gyönyörét.


8/10 Misszionárius 1 – a férfi feltérdel, a nő a hátán fekszik, felhúzott térdekkel


Ebben a pózban minden együtt van. Amint ő elfoglalja a kezét azzal, hogy a lábadba kapaszkodik, nyúlj le, és izgasd a csiklódat, vagy szorítsd rá a szeméremajkaidat a péniszére. Hajrá!

Tipp a nagyobb gyönyörért: ha felhúzza a csípődet úgy, hogy a kezével átöleli a lábadat, nagyobb nyomást gyakorol a G-pontra. Amíg fekszel a hátadon, tegyél egy párnát a feneked alá, emeld meg a csípődet, és a lábaidat közelítsd a vállaid felé, ahogy csak tudod. Ez a helyzet lehetővé teszi partnered számára a könnyebb és mélyebb behatolást. Mindkettőtöknek igazi élvezet lesz, majd meglátod!


7/10 Misszionárius 2 – csiklódörzsöléssel


Olyan, mint a misszionárius póz, de a férfi annyival feljebb húzza magát a nő testén, hogy a vállai a nő fejének vonalába kerülnek. Majd megtartja a lábát valamiben – az ágyban, vagy esetleg egy keményebb párnában. Ily módon a pénisz nem tűnik el teljesen a hüvelyben, testét viszont a csiklóhoz nyomja. Sekélyebb lökésekkel, amolyan ringó mozgással, minden mozdulatával ingerli a csiklót.

Tipp a nagyobb gyönyörért: a döfések helyett körkörös mozdulatokat is végezhet a partnered, így folyamatos nyomást gyakorol a szeméremdombra.


6/10 Misszionárius 3 – felhúzott, a férfi vállán nyugvó vállak


Ennek a póznak azért nem egyértelmű a megítélése, mert nem minden nő szereti az ilyenkor létrejövő, mély hüvelyi behatolást. Ebben a helyzetben, mivel a lábad a férfi vállán nyugszik, könnyen izgathatod a csiklódat. Úgyhogy összpontosíts a mélyebb döfésekre. A méhnyak ilyen mértékű ingerlése káprázatos hüvelyi gyönyört okozhat.

Tipp a nagyobb gyönyörért: a férfi lefoghatja a nő lábát, és egészen a nő feje mellé feszítheti őket. Így nagyon mély döféseket produkálhat.


5/10 Kanalak – szemtől szembe


Ez mindig isteni! Először is feküdj az oldaladra és hagyd, hogy partnered beléd "csússzon". Amikor beléd hatol, szorítsd össze a combodat, a feszesebb érzet eléréséhez. A teste nagyon kellemesen dörzsöli a csiklódat, és sokáig képes ebben a helyzetben szeretkezni.

Tipp a nagyobb gyönyörért: emeld fel a felül lévő lábadat és pihentesd az ő vállán. A lábaddal tud téged irányítani, meg egy kis ujj játékkal is. De mögéd is feküdhet, így közben játszadozhatsz a csiklóddal.


4/10 Álló helyzetben – a férfi áll, a nő egy asztalon ül, lábait a férfi csípője köré fonja


Amikor szemben ülsz a pasival, és lábadat a csípője köré fonod, a pénisze teljesen behatol a méhnyak körüli idegek közé. Az eredmény pedig mély, hüvelyi orgazmus.

Tipp a nagyobb gyönyörért: húzd fel a térdedet és támaszd a mellkasának. A fickó ilyenkor nagyon mélyen döfhet!


3/10 Jó kutya


A hátsó behatolással járó pozíciók G-pontos orgazmust tesznek lehetővé, mivel a fickó pénisze jól dörzsöli a hüvely elülső falát. A fekvés szögét variálhatod úgy, hogy párnát teszel a hasad alá, illetve eltérő mértékben hajolsz előre.

Tipp a nagyobb gyönyörért: csináljátok állva úgy, hogy a kezeddel a földet vagy egy alacsony széket fogsz. Így a hátad ívben megfeszül, a G-pontod pedig jobban izgathatóvá válik.


2/10 Élettől duzzadó lótusz


A kiinduló helyzet legyen egy ülőpóz. Ülj az ölébe, szembe vele, tekerd a lábad a nyaka vagy a csípője köré (ez az indiai stílus), közben ő a csípőjével tart téged. „O” alakban mozogjatok, lassan és hosszan, így a partnered pénisze pontosan érinti a G-pontodat.


1/10 A macska


Na, ezt aztán, tényleg helyesen kell csinálni, hogy jó legyen! Feküdj a hasadra és ragadd meg hátulról mindkét bokádat, miközben a térdeidet szélesre nyitod. Párod a lábad közé ül, a két bokájára teszi két kezét, ami enyhíti terhét. Ez egy ismert jóga-pozíció, ami arra szolgál, hogy erősítse a hátsó és belső szerveket. Ez a póz az egyik fajtája a kutyapóznak.

+ 1 Tükör


Félre ne értsd, ehhez a pozitúrához nem kell tükör, hiszen, ti tükrözitek egymást. A párod ölébe ülsz vele szemben, kinyújtott lábakkal, vagy akár összekulcsolhatod a lábad a derekán, a lényeg, hogy partnerednek ugyanazt a pozíciót kell felvennie, mint neked. Hiszen ez a tükör lényege. Ez a helyzet igazán intim, hiszen arcotok egymás felé fordul és láthatod párod minden kis rezzenését.




A tizenegyedik parancsolat: soha ne játszd meg magad!


Az egyetlen módja a szabadulásnak, ha az orgazmuskészséged annyi, mint… mondjuk egy pingponglabdáé, hogy megmondod neki egyenesen. Aztán segítsd át a csúcson, vedd fel a kötőtűidet, és dőlj hátra lazítani. Ha így oldod meg, nem fogja annyira rosszul érezni magát, de legalább legközelebb nem is ugyanezzel a technikával próbálkozik.


Ha egy nő színlel, annak az egyik legfőbb oka, hogy a partnere valamit rosszul csinál. Vagy nem éppen rosszul, de nem is jól. Ez új partnerrel gyakran megeshet, főleg, ha a pasi meg van győződve arról, hogy amitől az exe megőrült, attól te is eszedet veszted majd. Az ilyen helyzetben azonban a legrosszabb, amit tehetsz, a színlelés. Inkább kérdezd meg tőle, hogy szeretné-e, ha megmutatnád, hogy mitől indulsz be igazán. Várd meg, amíg igent mond, aztán tényleg mutasd is meg. Helyezd oda a kezét, ahová kívánod, csókold meg úgy, ahogy vágysz rá, és nyúlj magadhoz minél többször. Ettől ő is felizgul és az óra hamarosan orgiává alakul.

Tudtad?


Amikor megkértek férfiakat, hogy jellemezzék ideális szexpartnerüket, legtöbben a következő válaszokat adták: „telhetetlen, erősen szexuális beállítottságú, követelőző”. Szóval egy okkal több, hogy kezdeményező légy az ágyban. Csak a nyafogós „nyuszi pisták” félnek a határozott csábítóktól.


Egyszerű kellékek


Egy kellemes szexelésből még többet hozhatsz ki, ha feldobod néhány kiegészítővel. Ne habozz hát, szerezd meg az alábbi eszközöket a hálószobába, aztán játszadozzatok velük.

• Tükrök
• Csípőmagasságú ágy – így a partnered állva is beléd hatolhat
• Szuper kényelmes szék – amelyen az ölébe ülhetsz
• Világítás – a gyertyák képesek a narancsbőrt mozifilmbe illővé varázsolni (!!!)
• Selyempárnák – a fenék alá
• Olyasmi, amibe belekapaszkodhatsz – az ágyvég segít, hogy a trükkös pozíciók során meg tudj kapaszkodni.
• Víz – az igazán nedves és vad élményért menj egyenesen a fürdőbe

 

Kate Taylor - Az igazi orgazmus
Alexandra Könyvkiadó

Láss hozzá a fantasztikus orgazmusok megéléséhez ezzel a pimasz és szexi útmutatóval, mely megmutatja, hogyn aknázz ki minden benned rejlő szexuális képességet. Válj te is magaabiztos gyönyörkeresővé, aki eszméletvesztően csodás orgazmusokra képes. Jó szórakozás lesz megtalálni a G- és A-pontjaidat. Próbáld ki legújabb játékszereidet, melyek elindítanak a mennyei boldogság felé vezető úton. Aztán hívd meg a pasidat, hogy elmeséld neki, amit legutóbb tanultál, és vele együtt is átélhesd ezeket a pillanatokat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL