SZEX, SZERELEM

14 dolog, amit megtehetsz egy meztelen pasival

Szerző:
Szabó Anna
Tartsd természetesnek a pasid testét, kényeztesd a szőrös mellkasát vagy a többi fenséges tagját! Változtasd játszótérré a testét! Hogy hogyan? Most eláruljuk, tarts velünk!

1. Ne érintsd meg!

 
Szeretkezzetek, de ne érintsétek meg egymást kézzel. Csak apró, finom csókokat lehelj a testére, bárhova. Használd a nyelvedet, a szádat, érezze, ahogy veszed a levegőt, de semmiképpen se érintsd meg.

2. Életre szóló


Amíg párod meztelen és „keményen harcra” kész, örökítsd meg a férfiasságát. Készíts egy képet, vagy formázd!

3. Fotózz


Istenien néz ki pucéran, ugye? Készítsetek egymásról szexi képeket, amit bármikor megnézhettek, akkor is, ha netán távol vagytok egymástól.

4. Állj mögé!


Dobd el az agyát ravasz mozdulatokkal. Állj mögé, jó szorosan és simogasd a hímvesszőjét. Ez arra hasonlít, amikor maszturbál, de mégis más, tegyél olyan dolgot, amit ő nem tud megtenni.

5. Gőzölögj!


Tisztára mocskosan! Olajok, csúszós szappan, gőz, forró víz... És közben élvezzétek egymás testét, mossátok egymás hátát!

6. Fülelj!


Masszírozd meg a fülét az ujjbegyeddel, finoman, majd lassan válts át és nyalogasd tovább, kintről befelé haladva.

7. Legyél nyers


A legtöbb ember hajlik arra, hogy néha kicsit durvább legyen, hogy igazán elengedhesse magát. Nyugodtan csipkedd a mellbimbóját, markolj a mellkasába, vagy húzd végig a körmödet a hátán.

8. Mutasd meg, ki a főnök!


A pasi meztelen és sebezhető, parancsolgass neki! Mondd el, hogy mit akarsz vele csinálni, vagy ő mit csináljon veled, persze szavak nélkül.

9. Hideget és meleget


Csiklandozd a testét jégkockával, érd el, hogy remegjen az izgalomtól. Vedd a szádba vagy kezedbe, a lényeg, hogy szexisen és nagyon lassan csináld.

10. Géééééé


A férfiak g-pontja a herék alatt található, körülbelül dió nagyságú. A golyók és a végbélnyílás között ingereld párodat, biztos lehetsz benne, hogy a gyönyör országába juttatod el.

11. Kis ingerek


Haladj fentről lefelé. Finom csókokkal, a nyelveddel épphogy érintsd meg a péniszét, majd kezd elölről az egészet! Ismételd meg egy párszor, amíg szinte könyörögni fog a megváltásért.

12. Lusta szex


Ha a párod kissé lusta, néha lepd meg azzal, hogy te „melózol”. A lovaglópóz erre a legalkalmasabb és közben még a melleddel is foglalkozhat.

13. Viccesen meztelenre


Engedd meg a párodnak, hogy legeltethesse meztelen testeden a szemét. Ejts neki egy erotikus táncot, ami lehet vicces is, csak hagyd, hogy gyönyörködhessen benned.

14. Pasi svédasztal


Kend be finom, krémes édes dolgokkal, majd pajkosan nyald le róla. Akár keverheted is, egy kis tejszínhab mogyorókrémmel, vagy csokoládéöntettel.

 

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL