SZEX, SZERELEM

Top 10 szexpozitúra, ha leszáll az éj

Szerző:
Szabó Anna
Nincsenek szabályok, amelyek megszabják, hogy csak a misszionárius pózban lehet eljutni a gyönyör kapujáig egy szerelmes éjszakán. Egyes pozitúrák jóval hatásosabbak, és pillanatok alatt a hetedik mennyországba repítenek – és még csak profi akrobatának sem kell lenned ahhoz, hogy kipróbáld őket!

 

Kiválasztottunk néhány könnyű pozíciót, melyek nagy örömöket ígérnek a lepedők között és nem fárasztanak ki nagyon.


Az őrjöngő rodeó


A ki és be…


Ő: Támaszkodik a karjával, melyeket kinyújt maga mögött és keresztbe tett lábakkal ül, a combjai szétterpesztve - így hát tudod a dolgodat!
Te: Rámászol a partneredre, szembe helyezkedve vele, és a lábaid közé veszed őt. Kezdj el lassan fel-le mozogni, majd jobbra aztán balra. Találd meg a neked kényelmes tempót.


Mitől olyan jó?


Mert a tiéd a hatalom! Te irányítod a ritmust és a mozdulat mélységét. Intenzív szemkontaktussal kihívod őt, hogy ellenálljon, míg élvezed a szexrodeódat.


Mikor jó alkalmazni?


Amikor energikusnak érzed magad, és irányítani akarsz. Arra is jó, hogy kiadd a dühödet, ha netán egy kicsit összezörrentetek.

Tipp


Ha a partnered számára túl kényelmetlen ez a póz, javasold, hogy támaszkodjon a falnak. Így kellően kímélheti a karját és a kezét. Arra ugyanis még nagy szüksége lehet a későbbiekben.


 

A nagy 8-as


A ki és be…


Te: Fekszel a hátadon, lábaid kinyújtva és kicsit szétterpesztve. Rakj egy párnát a feneked alá, hogy a kontakt eredményesebb legyen, ezáltal ugyanis mélyebb behatolást biztosítasz a kedvesed számára.
Ő: Ha ő mozog rajtad, megtámasztja magát a karjaival. Kezeiddel a fenekén bátorítsd, hogy nyolcas-alakú figurákat formáljon benned.


Mitől olyan jó?


A behatolásnak ez a szöge lehetővé teszi, hogy a pénisz nagyon mélyre kerüljön, és a „nyolcas figura-mozgás” lehetővé teszi, hogy elérje és stimulálja a legmélyebb, érintetlen pontjaidat. Bónuszként a hasa dörzsöli a klitoriszodat, mely kirobbanó élményt nyújt.


Mikor jó alkalmazni?


Egy áttáncolt, bulis éjszaka után, amikor fáradt vagy, de egy szerelmes együttlétre azért futja az erődből.

Tipp


Vedd rá a partneredet, hogy variálja a nyolcas figurákat, hol nagyobbakat, hol kisebbeket „írjon le”. Ez különféle érzéseket kelt majd benned. Egy dőlt nyolcas a végtelent szimbolizálja…


 

A gyönyör csúcsa


A be és ki...


Ő: Egyenes lábakkal áll szilárdan a talajon, és arra vár, hogy átkarold.
Te: Könnyedén, mint egy pillangó, átkarolod a vállait és hagyod, hogy felemeljen. Emeld a combjaidat a teste köré, és a lábaidat pihentesd az ágyon, a díványon, a mosógépen stb., hogy ne szakadjon meg a pasid a tehertől, ahogyan egész testeddel ránehezedsz. Amikor beléd hatol, fel- és lehúzogat a péniszén.

Mitől olyan jó?


Mert minden érzés új. Úgy fogod érezni, mintha lifteznének benned, és a gyors, mély fel- és lemozgások a lebegés érzetét adják!


Mikor jó alkalmazni?


Ha „törékeny nő-macsó fickó”játékot akartok játszani, vagy ha hirtelen estek egymásnak valahol.

Tipp


Domborítsd a hátadat, amikor a nyakát fogod, hogy mélyebbre tudjon hatolni, és tárd a szemei elé tested fantasztikus látványát!


 

Talicska


A be és ki...
 


Te: Emlékezz vissza, amikor még kisgyerek voltál és talicska-játékot játszottál. Imitáld a pozíciót most is. Használj egy vagy több párnát, hogy segítsd elérni a megfelelő magasságot.
Ő: Mögéd áll, és szorosan tartja a bokáidat. Behajlítja a lábaidat, és rásimítja a combjaidat az övére.


Mitől olyan jó?


A meglepetés ereje! Le a gravitációval és a normál behatolási pontokkal. Fejjel lefelé kellemes érzésed lesz, könnyűnek fogod érezni magad, ez kombinálódik majd a hátulról való behatolás intenzív érzésével. Nem elfelejtendő a feneked akadálytalan látványa, ami neki még plusz élvezetet jelent.


Mikor jó alkalmazni?


Ha szakítani akarsz a rutinnal, és meg akarod neki mutatni, hogy a jógát a szex közben is lehet alkalmazni.

Tipp


Hogy ne fáradj el túlságosan, támaszkodj az alkarjaidra, ne csak a kezeidre. Kissé emeld fel a fejedet, nehogy a vér túl gyorsan leszálljon. Most nem szabad elgyengülni!

 


A szuper G


A be és ki...


Te: Négykézláb, karok kinyújtva előtted. Támaszkodsz a kezeiden, megtartod az egyensúlyodat. Fejedet lehajtod, hogy ne domborodjon túlságosan a hátad.
Ő: Mögötted térdel, stabilan tartja a csípőjét és beléd hatol, gyors orgazmust okozva neked.


Mitől olyan jó?


Kutyapóznak is hívják, ez az alapja a Káma Szutrának. A vagina úgy helyezkedik el, hogy a pénisz a legoptimálisabb szögben hatoljon be, elérve ezáltal a G pontot.

Mikor jó alkalmazni?


Ha vadnak érzed magad! Brrr...

Tipp


Szőnyegen vagy nyers padlón ne próbáljátok ki ezt a pozitúrát! Súlyos sérülést okoz, ha feldörzsöl, „megéget” a szőnyeg! Irányítsd a kezeit a csikló felé a maximális öröm elérése érdekében.


 

A Nirvána


A be és ki...


Te: Fekszel a hátadon, a lábaid kinyújtva, kezeiddel az ágy fejtámlájába kapaszkodsz. Úgy nézel ki, mintha passzívan megadtad volna magad a pasid felé, és vársz…
Ő: Feletted fekszik, mintha misszionárius pózt alkalmazna, de eltér a szabálytól, te ugyanis megfeszíted az izmaidat, amíg ő teszi a dolgát. Szorítsd össze a combjaidat, és nyújtsd ki a karjaidat a fejed fölé, mintha a falat próbálnád eltolni.


Mitől olyan jó?


Az összes izmod megfeszítése és a combjaid szorítása megsokszorozza a behatolás hatását, és természetesen stimulálja a klitoriszodat. A pasid meglepődik a fizikai ellenállásodtól, ezáltal megkétszerezi erőfeszítését!


Mikor jó alkalmazni?


Ha az egésznapi megfeszített munka után kifáradtál és elfelejtettél nyújtógyakorlatokat végezni. Relaxáció, gyakorlás és sok-sok öröm… mit akarsz még?

Tipp

A változatosság kedvéért, nyújtsd ki a lábaidat annyira, amennyire csak tudod, és szorosan zárd össze.


 

A lakat


A be és ki...


Te: Mássz fel egy magas bútordarabra, mint pl. konyhai pult, vagy mosógép. Igazítsd magad a szélére és támaszkodj a karjaidon.
Ő: Előtted áll, a lábaidat átfonod a fenekén. Belemeredsz a szemeibe, ő pedig beléd hatol, mégis te irányítod.


Mitől olyan jó?


Lelkileg nagyszerű, mert a kemény és spontán szex a konyhaasztalon, vagy mosógépen nagyszerű borzongást okoz.


Mikor jó alkalmazni?


Ha barátokat vártok vacsorára, fantasztikus gyorsmenet mielőtt megérkeznének!

Tipp


Ez a pozitúra nagyon hatékony, ha a két partner hasonlóan magas, vagy a pasi magasabb. Sajnálatos lenne kihagyni, csak azért, mert a pasi kicsit alacsonyabb, bár néhány nagy könyv vagy párna a lábai alatt, kiváló segítség lehet.


 

A rock’n’roll-os


A be és a ki...


Te: Fekszel a hátadon égnek emelt lábakkal.
Ő: Térdre helyezkedik, szemben veled. Közben fogja a lábaidat, és a nyakába teszi – ezáltal a vállain pihennek. Megragadja a csípődet és rád fekszik.


Mitől olyan jó?


Ebben a pozitúrában a vagina jobban „megnyúlik”, és egyre mélyebben tud beléd hatolni a partnered pénisze, amit ő biztosan értékelni fog! A kezeidet szabadon hagyja, hogy azok kedvükre vándorolhassanak... Használd őket arra, hogy kényezteted őt, amíg mélyen egymás szemeibe néztek.


Mikor jó alkalmazni?


Amikor elég hajlékonynak érzed magad ehhez a pozitúrához, és ha át akarod őt ölelni akció közben…

Tipp


Hatalmas élmény lesz a csípőizmaiddal is rásegíteni szeretkezés közben. Szorítsd az izmaiddal a péniszét, aztán engedd el és ismételd ezt végig, az aktus során. Meglátod, azt sem fogja tudni, mi történik vele!


 

A díványülés


A be és ki...


Ő: Ültesd le a pasidat a díványra, a lábai legyenek a padlón.
Te: Ülj rá, vele szemben. Mutasd meg neki ki a főnök, vedd át a vezetést! Dőlj hátra a lábaira, és segítsd magad a karjaiddal, hogy megtarthasd az egyensúlyt. Nyisd szét, és szorítsd össze a combjaidat. Szabályozd te magad a ritmust!


Mitől olyan jó?


Te kontrollálod az aktust, hiszen te határozod meg a ritmust. Felajánlod magad neki, és ő nagyon dögösnek lát akció közben.


Mikor jó alkalmazni?


Amikor nem érzed magad kirobbanó formában (tartasz attól az idegesítő narancsbőrtől, fel vagy puffadva, vagy úgy látod, hogy lógnak a melleid). A férfiak reagálnak a vizuális stimulálásra, és ebben a pozitúrában azok a kis csíkok is el fognak tűnni a testedről, amelyek annyira zavarnak. Ezenkívül a tested olyan lesz, mint egy istennőé, tökéletesen kifeszített lapos hassal, felfelé mutató mellekkel és atlétanő-combokkal.

Tipp


Ha a pasi nem a kanapéra, hanem például egy fotelba ül, ahol egy kézzel is tarthatja a lábaidat, a másik kezével a kényeztetheti a csiklódat.


 

Szexi ollók


A be és ki...


Te: Fekszel a hátadon egy lapos, magasabb felületen, (asztal, étkező asztal, stb.) és a csípőd a bútor szélén helyezkedik el. Emeld meg a lábadat, hogy megkönnyítsd a dolgát...
Ő: Áll veled szemben, fogja a bokáidat. Szétterpeszti a lábaidat, és behatol. Ekkor keresztezi, és újra keresztezi a lábaidat, miközben folyamatosan ki-behúzogatja benned a péniszét.


Mitől olyan jó?


Ez az ollózó mozgás rengeteg élményt nyújthat. Amikor szétnyitja a lábaidat, értékeled a pénisz behatolásának mélységét, és amikor összezárja, megőrülsz, ahogy érzed őt a lábaid közé zárva.


Mikor jó alkalmazni?


Ha eléggé bízol a partneredben ahhoz, hogy kitárod neki a legintimebb részeidet is! Ám akkor is kiváló, ha elmulasztottad a heti hasizom gyakorlatodat!

Tipp


Ne kalimpálj össze-vissza a kezeiddel! Ha megérinted a fenekét extra gyönyörben lesz része!



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL