PASISZEMMEL

10 végzetes hiba, amivel mindent elronthatsz - Őszinte tanácsok Pasiszemmel

Drága Hölgyeim, ha még mindig nem tanultátok meg az aranyszabályt, akkor újra leírom: a férfiak mások, mint ti, Nők. Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethettek - inkább most védekezzetek ellenük, amíg még nem késő!

2. Nem a filmvásznon vagytok!

Megtetszik valaki, és máris belefeledkeztek az álmodozásba: többévnyi boldog házasság után még mindig meghitt kapcsolatban hintáztok a kandalló mellett, és unokák tömegei vesznek körül benneteket. Azt képzelitek, hogy ő más, mint a többi, ő olyan lesz, mint a filmekben. A tengerparton, naplemente előtt állva, kéz a kézben kéri majd meg a kezedteket, természetesen könnyes szemmel.

Jó reggelt Hölgyeim! A filmekben szereplő amorózók nem léteznek! Ha nem akartok pofára esni, jobb, ha nem képzeltek bele mindenféle jó tulajdonságot a választott pasiba. Ő is ugyanúgy fingik és böfög, mint az összes többi. És ki hitte volna? Még Brad Pitt is szokott vécére menni! Fogjátok vissza a fantáziátokat és legközelebb az ágyban engedjétek szabadjára!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL