PASISZEMMEL

9 dolog, amit a pasik határozottan szeretnék, ha tudnál szex előtt – Ők maguk sorolták fel!

Szerző:
Szabó Anna
A szex egy erős és életképes kapcsolat egyik legfontosabb része, ami nem is meglepő, hiszen a fizikai intimitás csúcsáról beszélünk. A mai világban egy kapcsolat sem képes a túlélésre, ha nincs benne intimitás. És hogy miért olyan fontos ez? A két ember közelsége miatt.

Minél nagyobb az intimitás kettőtök között, annál közelebb fogtok kerülni egymáshoz. Az intimitás lehet mentális, spirituális és fizikai is, nem csak érzelmi. És miért fontos közel lenni a kedveshez egy kapcsolatban? Mert minden párkapcsolatnak meg lesznek a maga problémái, de ha közel állnak egymáshoz a felek, ezek megoldhatók, egyébként menthetetlenül tönkremenne köztük minden.

A szex különbözteti meg a partnert a baráttól, és bármennyi ideig is vagytok kapcsolatban, folyamatosan dolgoznotok kell azon, hogy a vonzalom továbbra is fennálljon köztetek. Mi, férfiak azonban nem midig vagyunk olyan nyitottak, mint amennyire ideális lenne, ezért nektek kell a gondolatolvasó szerepét játszanotok, Drága Hölgyeim! Ezért olyan dolgokat sorolok most fel, amiket titkon minden férfitársam szeretne elmondani a barátnőiknek, viszont valahogy sosem jönnek a szájukra a szavak, pedig fontos szerepük van a megfelelő szexuális élet kialakításában.
 

pasiszemmel szex szerelem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL