SZÉPSÉG

11 egyszerű szabály, amit minden nőnek érdemes betartani - Így maradhatsz 30 felett is gyönyörű, fiatalos

Képzeld el, hogy egy egyedim gyönyörű jelmez van rajtad, amely tökéletesen passzol hozzád, és úgy néz ki, akár egy egymillió dolláros ruha. Annak érdekében, hogy minél időtállóbb legyen, időben gondoskodni kell róla, hiszen nyilván nem akarod megvárni, míg kilyukad és toldozni-foltozni kell, nem igaz? Ugyanez a helyzet a bőröddel, már viszonylag korán gondoskodni kell a fiatalon tartásáról.

Most megismerhetsz néhány olyan bőrápolással kapcsolatos tanácsot, amely segítségével fiatalos és gyönyörű marad a bőröd, akkor is, ha már elmúltál 25 éves. 

11. szabály: életmód

Ha szeretnéd megőrizni bőröd fiatalosságát, ameddig csak lehetséges, akkor először át kell gondolnod a szokásaidat és az életviteled. Sajnos nem létezik csodaszer arra, hogy sok évet meg nem történtté tehess, ha például nem alszol eleget, sokat aggodalmaskodsz, dohányzol vagy éppen egészségtelen ételeket fogyasztasz. Nincs olyan mágikus hatású krém, amely megakadályozná az ultraibolya sugárzás által roncsolt és károsodott bőr jelenlegi állapotát. Az öngondoskodás azonban nem olyan bonyolult, ha napi rutinná válik.

Mit kell tenned: szeresd a tested, vigyázz rá, és mosolyogj a világra, máris minden csodásabb.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL