SZEX, SZERELEM

4 ok, amiért sehogyan sem találod életed szerelmét

Az elgondolás, miszerint van valaki a világban, aki „életed szerelme” lesz, rendkívül népszerű. Hasonlít a „jobbik fél” elvére. Azt jelenti, hogy egy előre elrendelt, grandiózus szerelem vár ránk, és a mi feladatunk az, hogy addig kutakodjunk utána, amíg meg nem találjuk. Még ha nem is sikerül, akkor is tovább kell próbálkozni.

Önmagában semmi gond nincs a cukormázas szerelemmel, hiszen kit ne töltene el izgalommal a gondolat, hogy valaki a nagyvilágban csakis rá vár? A baj ott kezdődik, hogy azt hisszük, hogy ha egyszer ránk talált a szerelem, akkor az élethosszig fog tartani. Ha pedig vége szakad, akkor egyszerűen nem az volt a sorsotok, hogy együtt legyetek. Emiatt bizonyos emberek egy meg nem alapozott állítás alapján élik az életüket, és muszáj tisztáznunk néhány dolgot, nehogy még többen elkövessék ezt a hibát. Összeírtunk 4 okot, ami gyakran áll az igaz szerelem útjába.
 

A nárcizmus miatt képtelen vagy elfogadni a különbségeket

Rengeteg ember úgy hiszi, hogy a számára tökéletes partner egyfajta tükör, ezért olyasvalakit keresnek, aki pontosan ugyanolyan, mint ők. Persze, fontos, hogy a pár tagjaiban legyenek közös tulajdonságok, és passzoljanak egymáshoz, de a tényt, miszerint mindig lesznek különbségek köztetek, lehetetlen tagadni.

Ha nem találod a szerelmet, valószínűleg hiba van a róla alkotott képedben. Azt gondolod, hogy életed párja olyan személy, aki minden álmodat valóra váltja. De mi a helyzet veled? Te képes lennél arra, hogy megfelelj valaki más követelményeinek, és a csillagokat is lehozd neki az égről? Csak az érme egyik oldalát nézed, vagy gondolsz a másik felére is?
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL