SZEX, SZERELEM

6 mód, hogy elnyerd a szerelmed bizalmát, ha már minden veszni látszik

Ahogy azt valószínűleg tudod, az ember nem tökéletes. A férfiak 23, míg a nők 19 %-a vallotta be, hogy valaha már csalta meg a párját. De vannak számok, amelyek még érdekesebbek. Azon párok 70%-a, akik a hűtlenség után terapeutához fordulnak, együtt maradnak. Most eláruljuk, miként dolgozz a kapcsolatodon annak érdekében, hogy visszanyerd a kedvesed bizalmát.

Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amiket gyakran ajánlanak pácienseiknek a párterapeuták, ha a pár egyik tagja félrelépett. Mivel ezt mind a két fél elköveti, a következő tanácsok nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosak lehetnek.

2. Mondd el a teljes igazságot

A bizalom rendkívül törékeny dolog a párkapcsolatban. Ha egyszer rajtakaptak, hogy hazudtál, a legjobb, amit tehetsz, ha elmondod a partnerednek a teljes igazságot.
A pszichológusok szerint, a bizalom újjáépítése csak akkor lehetséges, ha a felek teljesen őszinték egymással. Ez a legkisebb részletekre is kiterjed. Ha beülnél valahova iszogatni a barátokkal, mondd el a partnerednek. Ne találj ki kevésbé „veszélyes” helyeket, csak azért, hogy elkerüld az esetleges félreértéseket.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL