SZEX, SZERELEM

6 mód, hogy elnyerd a szerelmed bizalmát, ha már minden veszni látszik

Ahogy azt valószínűleg tudod, az ember nem tökéletes. A férfiak 23, míg a nők 19 %-a vallotta be, hogy valaha már csalta meg a párját. De vannak számok, amelyek még érdekesebbek. Azon párok 70%-a, akik a hűtlenség után terapeutához fordulnak, együtt maradnak. Most eláruljuk, miként dolgozz a kapcsolatodon annak érdekében, hogy visszanyerd a kedvesed bizalmát.

Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amiket gyakran ajánlanak pácienseiknek a párterapeuták, ha a pár egyik tagja félrelépett. Mivel ezt mind a két fél elköveti, a következő tanácsok nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosak lehetnek.

4. Ne játsszátok az ügyész és a vádlott szerepét!

Amikor a legrosszabb résznek (a hazugság bevallásának) vége, kezdődik a legnehezebb stádium. Ha úgy döntötök, hogy együtt maradtok, ne játsszatok ügyészt és vádlottat! Az ilyen fajta viselkedés nem épít ki bizalmat, épp ellenkezőleg. A „vádlott” mindig azon lesz, hogy kitöltse a dühét, úgy, hogy újabb és újabb kérdéseket tesz fel és témákat hoz fel annak, aki lerombolta a bizalmat. Az „ügyész” mindent meg fog tenni, hogy bocsánatot nyerjen, de minden alkalommal megharagszik, amikor ez nem sikerül. Ebben a helyzetben a lehető legjobb döntés az, ha nyugodt maradsz, és megmondod a partnerednek, hogy kész vagy tenni kettőtökért, de a hibádra való folyamatos emlékeztetése nem segít.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL