SZEX, SZERELEM

6 mód, hogy elnyerd a szerelmed bizalmát, ha már minden veszni látszik

Ahogy azt valószínűleg tudod, az ember nem tökéletes. A férfiak 23, míg a nők 19 %-a vallotta be, hogy valaha már csalta meg a párját. De vannak számok, amelyek még érdekesebbek. Azon párok 70%-a, akik a hűtlenség után terapeutához fordulnak, együtt maradnak. Most eláruljuk, miként dolgozz a kapcsolatodon annak érdekében, hogy visszanyerd a kedvesed bizalmát.

Összegyűjtöttünk néhány javaslatot, amiket gyakran ajánlanak pácienseiknek a párterapeuták, ha a pár egyik tagja félrelépett. Mivel ezt mind a két fél elköveti, a következő tanácsok nőknek és férfiaknak egyaránt hasznosak lehetnek.

6. Adj a partnerednek több hozzáférést!

Engedd be a párodat az életed legszemélyesebb tereibe: közösségi média, üzenetek, hívások. Ha eldöntötted, hogy őszinte leszel, úgysem lesz semmid, amit rejtegetni kellene. Ez a lépés megnyugtatja majd a partnered, és segít, hogy ezentúl jobban megbízzon benned.
Idővel a párod rá fog jönni, hogy szükségtelen folyamatosan ellenőrizgetnie téged. És amint a bizalom teljesen visszatért kettőtök közé, végleg abba fogják hagyni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL