SZEX, SZERELEM

7 dolog, amire az ember csak akkor jön rá, ha szakít a partnerével

Nem létezik olyan ember, aki ne élt volna át valaha szakítást. Sokak számára az elválás fájdalmas, és nem könnyű új életet kezdeni, ezért most számos jó tanáccsal szolgálunk, hogyan éld túl a szakítást. Megtudhatod, hogyan építhetsz ki hosszú távú, harmonikus kapcsolatokat a jövőben és azt is, hogy mit ne tegyél.

Erre a 7 dologra sokszor csak szakítás után ébredünk rá:

7. Először az önmegvalósításra kell törekedned, csak így lehetsz egy kapcsolatban boldog

Jó érzés rátalálni arra a személyre, akiben bízhatsz, de még ennél is fontosabb, hogy önmagadban higgy. Mondd ki akár hangosan is, hogy mi miatt aggodalmaskodsz, és máris jobban érzed majd magad. 

Ne feledd, eddig nem találod meg a megfelelő személyt, amíg nem tudod pontosan, mire és kire van szükséged. Amikor az ember az önmegvalósításra törekszik, és kifejezi mindazt, ami benne van, boldog lesz. Ugyanez érvényes a megjelenésedre is. Ha egyedül vagy éppen, akkor azt viselsz, amit csak szeretnél, nem kell kikérned senki véleményét. Élvezd ki tehát a szingliség pillanatait, kísérletezz, keresd meg, mi áll jól neked és ismerd meg önmagad. 

Semmi esetre se feledkezz meg arról, hogy egyáltalán nem tragédia az, hogy ha szakítasz valakivel. Ilyenkor az ember levonhatja a megfelelő konzekvenciákat, és igenis légy hálás az adott személlyel eltöltött boldog pillanatokért. Ezután már sokkal könnyebb lesz továbblépni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL