SZEX, SZERELEM

Hogyan találhatod meg az igaz szerelmet a Feng Shui szerint? – Íme, a 4 bölcs tanács

Szerző:
Szabó Anna
Az ősi keleti kultúra szerint a harmónia a Yin és a Yang egyensúlyától függ. Ez a két ellentétes erő uralja az Univerzumot. A taoista hagyományt a feng shui segíthet megérteni. Megtanulhatjuk a lélek szabályait és képesek leszünk könnyebben megoldani a problémáinkat, akár a szerelmet is.

A Feng Shui szó szerint azt jelenti: "szél és víz", annak a két elemnek a tiszteletére, amelyek formálják a földet, és amely meghatározzák a különböző energiákat egy adott helyen. Azért ismerjük annyian ezt a keleti művészetet, mert a hagyományos építészetben és az otthonunk berendezésében is fontos szerepet játszik.

De a Feng Shui segíthet megérteni a lelkünket és akár azt is, hogy megtaláljuk a szerelmet az életünkben. Persze ilyenkor nem varázslat történik, hanem ez a keleti művészet ad nekünk négy, hosszú évek bölcsességén alapuló javaslatot. Ha ezeket figyelembe vesszük, képesek elehetünk meglátni a dolgokat egy másik nézőpontból, és nyitottabb lesz az elménk és szívünk. Különösen egy komoly csalódás után hajlamosak vagyunk magunkba fordulni, de ha szembenézünk az érzéseinkkel, visszatérhetünk egy sokkal jobb élethez.

A Feng Shui alapján ezeket a tanácsokat kövesd, hogy (újra) megtaláld a szerelmet:
 

szerelem szex párkapcsolat feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL