SZEX, SZERELEM

Szerelem első látásra - Hogyan lehet felismerni, hogy tényleg többről van szó?

Szerző:
Szabó Anna
Kevesebb, mint egy másodperc alatt beleszerethetsz valakibe. Ezt nevezzük első látásra szerelemnek, de ettől még nem biztos, hogy boldog és tartós kapcsolat válik a vonzalomból. Hogyan ismerhetjük meg, ha egyszerűen valami többről van szó, mint múló szenvedélyről?

Képzeld el a szituációt: belépsz az étterembe, hogy egyél valamit, és amint kinyitod az ajtót, veled egy időben egy magas, fekete hajú pasi érkezik. Kínosan vártok, hogy ki nyit ajtót kinek, vagy ki lép be előbb, miközben ostobán mosolyogtok egymásra. Mindketten motyogtok valami bocsánatkérésfélét, aztán bementek. A szíved hevesen dobog, miközben belépsz, közben az egész helyzetet álomszerűnek érzed. Még arra sem tudsz válaszolni, mit szeretnél inni, pedig a pincér türelmetlen. Te csak állsz, miközben az agyad konfettit szór és ujjong.

Ám nem csak belül megy végbe változás. Hirtelen nagyon meleged lesz, izzadni kezdesz, és az az ostoba mosoly levakarhatatlanul veled maradt. Belezúgtál a férfiba, és máris érzed a következményeit. Nem tudsz róla semmit, de abban a másodpercben, amikor találkoztatok, tudtad, hogy ő lesz életed szerelme, az ideális férfi és a nagy Ő. Nem lehet másképp, hiszen pontosan ezt érzed. Vagy mindez csak az érzéseid játéka? El kell, hogy keserítsünk: egyedül Ámor tudja a választ.
 

szex szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL