SZÓRAKOZÁS

5 olyan gyerekeknek szánt játékos feladat, ami a felnőttek számára is élvezetes

Emlékszel még a játékos feladatokra, amiket gyerekkorodban kellett elvégezned? Vagy ha együtt tanulsz a gyermekeddel, abból adódóan is ismerősek lehetnek ezek az izgalmas és még a felnőttek számára is szórakoztató feladványok! Mivel pont, hogy gyerekeknek készültek azért, hogy elgondolkodtassák őket, hogy tanuljanak belőle, emiatt a felnőttek számára is kihívást jelenthet! Ha nem hiszed, hát teszteld!


Van itt számodra 5 játékos feladat. Ne tévesszen meg az, hogy gyerekeknek készültek, hiszen pont emiatt lehetnek trükkösek, bonyolultak és akár rajtad is kifoghatnak! Lássuk, hogy sikerül-e megbirkóznod velük!

1. Melyik szám hiányzik?

2. Melyik szám kerül a kérdőjel helyére?

3. Két cipőgyár tulajdonosa vagy, és van olyan problémád: az alkalmazottak nagy mennyiségben lopnak kész cipőket. Ki kell találnod egy módszert arról, hogyan lehet megakadályozni, hogy lopjanak, anélkül, hogy többletköltségekkel járna neked.

4. Melyik a kakukktojás?

5. Adj hozzá egy vonalat a sorhoz, ahhoz, hogy az egyenlet helyes legyen.


Megoldás

1. 

2.


3. Az 1-es gyárban a bal cipőket, a 2-esben a jobb cipőket készítsék.

4. Az 1-es hóember. A 2-esnek hiányzik egy gombja, a 3-as sálának a rojtjai eltérő színű a többiekéhez képest. A 4-esnek rövidebb a mosolya, az 5-nek sárga színű a sálcsomója. Egyedül az 1-esen nincsenek eltérések.

5.


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL