ÁLLATI CUKISÁGOK

Tudod, miért bámul rád a macskád? - A válasz egyszerű, bár nem is sejted!

Minden macskatulajdonos tudja, hogy a cicák nagyon furcsa és titokzatos lények. Biztosan veled is megesett már, hogy pihentél a kanapén, és érezted, hogy valaki néz. És amikor lepillantottál a földre, hirtelen két szemet vettél észre, melyek téged céloznak - szándékosan. Tudod, miért van ez?

Szakértők szerint nem kell azonnal arra gondolni, hogy a cicus tervez ellenünk valamit, ha rajta kapjuk, hogy mereven bámul bennünket. A legnagyobb bűnös valószínűleg a hasa, amely azt üzeni neki, hogy itt az ideje táplálkozni. Erre aztán megpróbál minket (nem annyira) óvatosan emlékeztetni a kitartó nézésével. De mi van abban az esetben, amikor étel is, víz is van a tányérkájában, mégis mereven bámul a macska?

Nyilvánvaló, hogy a macska veleszületett kíváncsisága újabb fő tényező lehet ebben a témában, különösen, ha szoros kapcsolat van a gazdi és az állatka között. Ilyenkor az állat egyszerűen megosztja gazdájával azt is, hogyan érzi magát. Lehet, hogy a gazdi „segítségével” dönti el, hogyan reagáljon valamire, és megosztja vele a saját érzéseit is. Ugyanis a belőlünk áradó energia erősítheti a közöttünk lévőköteléket. Alapvetően tehát az, hogy a cicus bámul minket, egy kedves gesztus lehet!

Hasonló ez ahhoz, mint amikor a macskák szeretnek ráfeküdni a gazdi mellére, vagy lézengeni a számítógép billentyűzete körül, miközben az dolgozik. Csak azt akarják tudni, mit csinálunk éppen, és szeretné felhívni a figyelmünket rá, hogy ő is a világon van.

Tipp: Próbálj a macska szemébe nézni, és lassan pislogni, ha észreveszed, hogy téged bámul. A szakértők szerint ez az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket, és ugyanazt az imádnivaló üzenetet kapjuk tőlük vissza.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL