ANGYALISKOLA

Ezt a 7 dolgot üzenték az angyalok a szexszel kapcsolatban!

Az angyaloknak, az égieknek semmi problémájuk a szexszel. Tisztában vannak azzal, hogy életünk egy fontos, kiemelkedő és egyben roppant kedvelt tevékenysége. Szó sincs arról, hogy tiltott vagy bűnös dolog lenne, leszámítva az erőszakos tetteket. Éppen ezért a szerelem és a kapcsolatok arkangyalai az őrangyalokkal együtt kifejtették a meglátásaikat a szexszel a kapcsolatban.

Anael a szerelem, és Chamuel a kapcsolatok angyala néhány őrangyallal együtt kifejtették meglátásaikat. A következő 7 dolgot üzenik az angyalok a szexszel kapcsolatban:

Adjátok meg a módját!

Látták az angyalok, hogy nem mindig megoldható a minőségi szex bizonyos életkörülmények vagy helyzetek miatt. Mégis arra intenek minket, hogy törekedjünk a minőségi szexre. Ne csak egy gyors futam legyen, egy szösszenet a nap végén. Nem kell mindig nagy feneket keríteni neki gyertyafénnyel meg romantikával, de érdemes megadni neki a módját, hogy ne csak a test, hanem a lélek is felkészülhessen rá és ellazuljon. A szex lehet egy lélekemelő szent nász, de ahhoz időt és energiát is kell rá szánni, mint minden csodálatos alkotáshoz.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL