EZOTÉRIA

Hogy tudnád a legjobban kihasználni az Univerzum erejét? - A Thelema Tarot elárulja

Vonzás Törvénye, karma törvények, titkok - ugyanarról szólnak. Hogyan tudod megfogni a láthatatlan erőt, hogyan tudod uralni a Kozmosz erejét, felhasználva azt céljaid, vágyaid eléréshez? A thelema szó pontosan az akaratot jelenti, a thelemiták pedig azok, akik a saját akaratuk szerint élnek. A Thelema Tarot segítségével kiderül, hogyan tudnád a legjobban kihasználni az Univerzum erejét!

 

A Renata Lechner által készített Thelema Tarot kártya képi világa egy gyönyörű, középkori fantáziavilágba kalauzol bennünket. Ez a gazdag világ rejti Aleister Crowley tanításait, aki a thelema filozófia megalkotója.


E csodálatos Tarot kártya segítségével most kiderítheted, hogy te magad hogyan tudod a legjobban kihasználni az Univerzum erejét céljaid és vágyaid eléréséhez. Bízz a megérzéseidben és válassz egy lapot!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL