EZOTÉRIA

Melyik bűn fenyegeti legjobban a lelkedet? - Képes önismereti teszt

Ugye, az Ádám és Éva féle bűnbeesés óta kiderült, hogy mi emberek igencsak szeretünk bűnözni. A hét főbűn pedig olyan negatív jellembeli tulajdonságokat jelöl, amelyektől óva intenek minket a szent írások. Ha azokat elkerüljük, akkor megóvhatjuk lelkünk üdvösségét. Vajon, te melyik bűnt vagy hajlamos elkövetni?

 

Mindannyian hajlamosak vagyunk egy kis bűnözésre időnként, nemde? Kis nassolás vagy elfelejtünk szólni az eladónak, ha olcsóbban ütött be valamit, vagy alaposan kifosszuk a standokat, ahol ingyen adnak valamit, pedig nem is lenne rá szükségünk és még ehhez hasonlók. Jogosan teszed fel a kérdést, hogy na, mi van, most már ez is bűn? Nem, talán ezek még nem olyan nagy bűnök, de ha egyiket túlzásba visszük, akkor könnyen azzá válhat! Ráadásul némelyik nem csak a lelkünkre, de a testi épségünkre is káros lehet! Ám amennyiben megtaláljuk az egészséges arany középutat, akkor ezek a bűnök még a javunkra is válhatnak!

A hét főbűn fontossága abban áll, hogy ha legyőzzük ezeket a rossz emberi tulajdonságokat, akkor nem fogunk még nagyobb bűnöket elkövetni, mint például amik a tíz parancsolatban is szerepel. Például a „Ne lopj!" alapja lehet az irigység vagy harag, vagy akár a lustaság.

Ha meg akarod tudni, hogy te melyik bűnre vagy leginkább hajlamos, akkor húzz egy lapot és nézz szembe vele!

 

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL