EZOTÉRIA

Válassz egy kristályt, és fedezd fel, milyen befejezetlen karmád van az előző életedből

Érezted már valaha, hogy vannak olyan problémák az életedben, amelyeket nem tudsz megoldani, bármennyire is igyekszel? Az ilyen kérdések annyira ismétlődőek, hogy azt kérdezheted a sorstól: "Miért pont én?". És igazad van! Pont téged nézett ki a sors a megoldatlan karmád miatt! Most megtudod, mi lehet az.


Valószínűleg a lelked úgy döntött, hogy a megoldatlan karmádra ebben az életben keres feloldást. Ezért ütközhetsz nehézségekbe folyamatosan életed bizonyos területein. Néhány ilyen terület az önértékelés, az egészséges kapcsolatok, az egészség, a szegénység és másokkal való kapcsolat lehet. Ha azonban megtudod, mi a karmikus terület, ahol megoldatlan problémáid vannak, képes leszel megérteni az előtted álló kihívások mögött meghúzódó okot, és lehetőséget kapsz arra is, hogy megoldhasd azokat.


Válaszd ki a számodra leginkább vonzó kristályformát (ennek természetes választásnak kell lennie, ne gondolkodj rajta túl sokat). A kiválasztott forma segít azonosítani a megoldatlan karmát az előző életedből.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL