FÉSZEK

12 meghitt padlásszoba ötlet - Alakítsd a tetőtéri helyiséget a legkényelmesebb hellyé

Természetesen minden házban fontos a tárolóhelyiség, a padlás pedig tökéletese erre a funkcióra. Ha azonban eddig csak egy ijesztő, sötét, pókhálós helyiség volt, tele nem kedvelt tárgyakkal, akkor itt az ideje, hogy átalakítsd.

Az építészeti sajátosságai miatt a padlásszobák különösen meghitt szobákká válhatnak, köszönhetően a boltíves mennyezetnek és tetőablakoknak. Pillants rá ezekre az ötletekre, ha segítségre van szükséged, hogy felfedezd a tetőtérben rejlő lehetőségeket. 

Elképesztő tetőtéri hálószoba felújítás

Tágas és levegős – ez a két szó tökéletesen jellemzi ezt a padlásszobát. A munka során az eredetileg háromszobás házat négyszobássá alakították. Az újjáépítés folyamatában leszedték a ház tetejét, hogy maximalizálják a belmagasságot és a padló kiterjedését. Tetőtéri ablakok beépítésével elérték, hogy a természetes fény betöltse a helyiséget. A szoba megőrizte néhány eredeti tulajdonságát is, például a kis csapóajtót a sarokban. Ebben az esetben egy horgolt szőnyeg biztosítja a láb számára a kényelmet és csökkenti a zajt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL