.
Hozzávalók
- 200g sertéshús
- 200g tészta
- 150g zöldbab
- 1 hagyma
- 1 chili paprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 3 -4 evőkanál szójaszósz
- zöldfűszerek ízlés szerint
- só, bors
Elkészítés
Vágd csíkokra a sertéshúst, a tésztát főzd meg. Vágd apró csíkokra a hagymát, a fokhagymát és a chili paprikát pedig aprítsd fel. Magas hőmérsékleten süsd néhány percig a húst, 2 perccel később add hozzá a zöldbabot és a hagymát, és pirítsd együtt kb. 10 percig. A végén add hozzá a fokhagymát, a chilit és a szószt, és keverd össze az egészet a tésztával. Tálaláskor szórd meg apróra vágott újhagymával, zöldfűszerekkel.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK