Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

8 élelmiszer, amit soha ne tegyél be a mikróba!

Szerző:
Szabó Anna
Nem számít, milyen ízletesek és egészségesek a frissen készült ételek, azonnal elveszítik kedvező egészségügyi hatásukat és még ételmérgezést is okozhatnak, ha újra megmelegíted őket a mikróban. Most megmutatjuk azokat az ételeket, amiket inkább frissen főzve érdemes elfogyasztani.

Zeller

A zeller remek összetevője egy levesnek, de csak addig a pillanatig, míg a tányér a mikrohullámú sütőbe nem kerül. A zeller nitrátot tartalmaz, ami mérgező nitritté alakul át, és rákkeltő nitrozaminná melegítés után. Próbáld ki a zellerkrémlevest, az akkor is finom, ha hidegen tálalod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL