.
Hozzávalók
csirkecomb
paradicsom
paprika
krumpli
fehérbor
olívaolaj
oregánó
őrölt bors
só
ételízesítő
Elkészítés
A combokat enyhén besózzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe helyezzük egymás mellé a húst, majd tegyük mellé a felkockázott krumplit, a paradicsomot és a paprikát. 2-3 dl fehérbort keverjünk össze ízlés szerinti mennyiségű sóval, ételízesítővel, őrölt borssal, oregánóval és olívaolajjal, majd öntsük a tepsiben lévő zöldséges húsra.
Fedjük le alufóliával, és előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 40 percig pároljuk, majd a fóliát levéve süssük szép pirosra.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Krumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
GASZTROBienvenidos a México - Avagy a legfantasztikusabb mexikói ételek
Mexikó kulináris világa igen híres tradicionális ételeiről. A mexikói ételek egyszerűek és egyben nagyszerűek is! Mi jut egyből esz...
GASZTROFlan - mexikói puding - Egyszerű és könnyed desszert
A Flan egy tradicionális mexikói desszert, melynek számos verziója van. Ennek a receptnek előnye, az egyszerűsége, ezért, ha még soha ne...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK