Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Húsos rétegelt burgonya

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

1kg burgonya
50dkg sült sertéscomb
3 tojás
2dl tejföl
2dl tej

Elkészítése:

1. A hámozott burgonyát apró kockákra vágjuk, sós vízben megfőzzük és összetörjük. Hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük.

2. A tojások sárgáját elkeverjük tejföllel, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjét és a ledarált húst.

3. Egy tepsit kivajazunk, az aljára terítjük a burgonyapürét és ráborítjuk a tojásos-húsos keveréket.

4. Előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a teteje kissé megpirul.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL