Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Kolbászos saslik ketchup szósszal

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

5 pár debreceni vagy fél kg főzőkolbász
8 kis vöröshagyma (összesen 25dkg)
1,50dl ketchup
2 teáskanál mustár
1 teáskanál édesnemes paprika
8 sasliknyárs

Elkészítése:

1. A kolbászt falatnyi darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk és elnegyedeljük. A hozzávalókat felváltva a nyársra húzzuk. A ketchupból, a mustárból és a paprikából szószt keverünk.

2. A nyársakat 8 percig grillezzük, közben forgatjuk, és 6 perc elteltével megkenjük 3 evőkanál szósszal. A maradék szósszal együtt tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL