.
Hozzávalók
- 1 tömlő könnyű krémsajt
- ¼ csésze majonéz
- ½ csésze reszelt parmezán sajt
- 3 gerezd fokhagyma, apróra zúzva
- só
- 30 dkg articsóka, apróra vágva
- 1 csomag fagyasztott spenót
- 2 csomag leveles tészta
Elkészítés
1. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és kenj be olajjal 12 muffin formát.
2. Egy nagy tálban keverd össze a krémsajtot, a majonézt, a parmezánt, a fokhagymát, a sót, az articsókát és a spenótot, majd tedd félre.
3. A leveles tésztát vágd fel 24 egyenlő négyzetre, majd nyomkodd bele őket a formába, és süsd kb. 15 percig, amíg a tészta aranybarnára nem sül.
4. Ezt követően tegyél nagyjából 1 ½ púpozott evőkanál spenótos keveréket minden formába, és süsd tovább kb. 15 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK