{KEPGALERIA}
Bodzalekvár
Hozzávalók
1 kg fekete bodza
80 dkg cukor
2 dl víz
Elkészítés
Öblítsd le és szemezd le a szép, érett bodzát. A vízből és a cukorból főzz sűrű szirupot, majd keverd bele a gyümölcsöt, és nagy lángon főzd addig, míg kezd egy kicsit sűrűsödni. Még forrón töltsd üvegekbe, zárd le és mehet is a száraz dunsztba.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan használhatod ki a logózott csokoládék mögött rejlő lehetőségeket?
Kutatások bizonyítják, hogy a kisebb ajándékok, mint például az emblémával ellátott csokoládék képesek hosszú ideig lenyomatot hagy...
GASZTROMéz a bőrápolási rutinban
Több tudományos bizonyíték is alátámasztja a méz bőrre gyakorolt hatásának előnyeit....
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK