Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Variációk egy témára: a bodza

Szerző:
Szabó Anna
A szegény ember patikájának is nevezett bodza magas vitamintartalmánál fogva számos bajra gyógyír lehet, de legtöbben talán mégsem csak ezért szedjük, hanem azért, hogy valamilyen finomságot készítsünk belőle, mondjuk szörpöt, frissítő italt, lekvárt, palacsintát, fagyit vagy likőrt. Te melyiket kóstolnád meg először?

 

{KEPGALERIA}

 

 

Bodzavirágos palacsinta

Hozzávalók

bodzavirág tányérok
sűrű édes palacsintatészta
olaj
porcukor

Elkészítés

A bodzavirág szárát csípd le a tányér tövénél, majd mártsd bele a sűrű tésztába. Forró olajban süsd ki szép pirosra, majd porcukorral meghintve tálald.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL