{KEPGALERIA}
Bodzafagylalt felnőtteknek
Hozzávalók
4 dl félédes fehérbor
10 bodzavirág tányér
6 dl tejszín
4 evőkanál méz
2 citrom leve
Elkészítés
Tedd fel forrni a fehérbort a citromlével, majd vedd le a tűzről, add hozzá a mézet, és keverd össze jó alaposan. Ezután jöhetnek bele a bodzavirágok, majd hagyd kihűlni az egészet. Közben verd fel a tejszínt jó keményre. Ha ez megtörtént, szűrd le a bort és óvatosan adagold hozzá a tejszínhabot. Egy lapos tálba téve mehet is a mélyhűtőbe, hogy jól megdermedjen.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK