GYERMEK

6 kisgyermekre leselkedő veszély, melyekre nem is gondolnál - Jobb félni, mint megijedni!

A gyermekkor csodálatos időszak, és a szülők természetesen mindent megtesznek azért, hogy a gyermekeik boldogok legyenek. Ám néha mindez nem is olyan könnyű. Ezért most megmutatjuk, hogy mik azok a dolgok, amelyek inkább ártanak a gyermeknek, semmint hasznosak.

5. Elektronikai szerkentyűk

A LED kék fénye a retina károsodását okozhatja, ami makula degenerációhoz vezethet, ami pedig szürke hályogot és akár vakságot is okozhat. Az okos telefonok és a táblagépek túlzott használatának köszönhetően a gyermek nem kerül kapcsolatba eléggé a valósággal. A finom motorikus képességek és szenzoros készségek sem alakulnak ki, így a gyermekek nem képesek megfelelő interakcióra. Idetartozik a beszédkészség, a személyiség, a kommunikáció, és a döntéshozatalért felelős elülső lebeny elmaradottsága.


Maximum fél óra naponta az, amennyit érdemes a gyermekeknek ezeket az eszközöket használniuk, és azt sem egyhuzamban. Sőt, 3 éves kor alatt ne add oda a gyermeknek ezeket az eszközöket! Emellett csak és kizárólag a felnőttek társaságában „nézegetheti”.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL