HOROSZKÓP

Csókálló csillagok

Más-más csillagképben születettek más-más módon és hévvel csókolóznak. Legalábbis ezt állítják az asztrológusok. Ha tehát feltétlenül csókolózni akarsz, válaszd meg partneredet összeállításunk szerint.
Kos

Viharosan csókolózik, partnerét alig engedi levegőhöz jutni. A Kos férfi mindig a legédesebb szájat keresi, a nő pedig szívesen kezdeményezi a csókot. Nyelvével és szájával mohón próbál „tapasztalatokat” gyűjteni. Senkitől és semmitől zavartatja magát.


Bika

Ősereje az egész szájat igénybe vevő, nedves csókban mutatkozik meg. Odaadása gyakran birtoklásvágyba csap át. A Bika férfi az évek múlásával inkább óvatosan, megfontoltan csókolózik. Mire a nyelve igazán játékba jönne, a partner már meg is unta a dolgot. A Bika hölgy érdekesen és kellemesen csókol.


Ikrek

Ő tudja a legjobban, hogyan csináljon kedvet a csókolózáshoz. Az Ikrek szülötte szenvedélyes. A férfi gyengéden csókol, a nő pedig inkább apró puszikat ad – játszik.
Rák


Sohasem hadakozik a csók ellen. Simulékony fajta, imád odabújni és csókolózni. Azonnal mély szerelmet követel partnerétől, saját érzelmeiről azonban nem beszél. A férfi csóközön mögé rejti sebezhetőségét. A Rák nő ideális partner a csókolózás világrekordjának megdöntéséhez.


Oroszlán

Erotikusan, drámaian csókolózik. A jövő ígérete azonban nincs benne mozdulataiban. Az Oroszlán férfi azt képzeli, hogy az ő csókja soha nem feledhető. A nő számára megáll az idő, ha csókolózni kezd.Szűz

Nem ragadja el a hév, megfontoltan cselekszik. A férfi céltudatosan csókol, partnernőjét igyekszik „lángra lobbantani”. Minden csókot nagyon komolyan vesz. A Szűz nő fokozatosan lendül bele a játékba, ám hamarosan igazi, szenvedélyes csókolózóvá válik.


Mérleg

Állandóan ingadozik a gyengéd-romantikus és a szenvedélyes-romantikus között. Egyik csókja sem hasonlít a másikhoz. A Mérleg férfi valóságos művésze ennek a játéknak. A Mérleg nő élvezettel csókol, a flört egyik fajtájának tartja. Jó ízlése válogatóssá teszi: nem minden férfinak engedi meg, hogy megcsókolja.


Skorpió

Határtalanul szenvedélyes. Ha csókol, megszűnik számára a világ. A férfi minden energiáját a csók technikájára fordítja. A nő viszont mágikusan csókol, így akarva „elfogyasztani” partnerét.
Nyilas


A változásokra, a kalandokra éhes Nyilast hidegen hagyják a hódító csókok. A férfi erejét, férfiasságát akarja bizonyítani a csókkal, a nő viszont hódítani akar vele.
Bak


Visszafogottan, önuralommal csókol. A férfi kitartó és becsvágyó, nem egykönnyen adja be a derekát. A Bak nő felelősségteljesen, állhatatosan csókol. Önuralmát néha félreértik: a férfi csalódottan elfordul tőle, mert azt hiszi, nem tud örömet okozni partnerének.


Vízöntő

Eredetien, könnyedén csókolózik. Hajtja az új megismerésének vágya, épp ezért nem állhatatos, ritkán tart ki egyetlen partner mellett. A Vízöntő férfi változatosságot visz partnernője életébe, sohasem unalmas. A hölgyek finoman, ízléssel csókolnak.Halak

Passzív csókolózó, ritkán kezdeményez. A férfi titokzatosan, sokat ígérően csókol. A nő szerelemvágyával, odaadásával bűvöli el partnerét.


Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL