KÖZÉRZET

10 étel, ami gyorsítja az öregedést, és idősebbnek nézel ki tőle

Egy ártatlan tortaszelet egy csésze mennyei kávéval, ami a reggelid volt, vagy egy tápláló szalámis szendvics vacsorára, első látásra ártalmatlannak tűnik. Pedig számos anyag található bennük, ami ártalmas az egészségedre. Cukor, egészségtelen zsírok, túl sok só, alkohol, de még a koffein is elpusztítja a fontos fehérjéket, és dehidratáló tulajdonságuk miatt szenvedünk.

Összegyűjtöttük, milyen ételek és tápanyagok mennyiségét érdemes korlátoznod annak érdekében, hogy megelőzd az idő előtti öregedést, valamint az egészségedet.
 

6. Feldolgozott hústermékek - dehidratáció

Sokan szeretik a kolbászt, bacont és a felvágottakat, ám ezek rengeteg hozzáadott sót és tartósítószert tartalmaznak. Ha túl sokat fogyasztasz belőlük, az dehidratációhoz és fertőzések kialakulásához vezethet. Ráadásul ezek csökkentik a C-vitamin mennyiségét a testben, márpedig az elengedhetetlen a kollagén képződéséhez. A feldolgozott hústermékeket próbáld csirkével és pulykával helyettesíteni. Ha ezt nehéznek találod, akkor egyszerűen fogyassz belőlük kevesebbet, és tegyél több zöldséget a szendvicsedbe.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL