Összegyűjtöttük, milyen ételek és tápanyagok mennyiségét érdemes korlátoznod annak érdekében, hogy megelőzd az idő előtti öregedést, valamint az egészségedet.
Sokan szeretik a kolbászt, bacont és a felvágottakat, ám ezek rengeteg hozzáadott sót és tartósítószert tartalmaznak. Ha túl sokat fogyasztasz belőlük, az dehidratációhoz és fertőzések kialakulásához vezethet. Ráadásul ezek csökkentik a C-vitamin mennyiségét a testben, márpedig az elengedhetetlen a kollagén képződéséhez. A feldolgozott hústermékeket próbáld csirkével és pulykával helyettesíteni. Ha ezt nehéznek találod, akkor egyszerűen fogyassz belőlük kevesebbet, és tegyél több zöldséget a szendvicsedbe.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK