Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:
10. Borsó
A borsó az egyik olyan élelmiszer, amely leginkább hatással van a testszagra. A fehérje megemésztése időbe kerül, amelynek egy része a szájüregbe kerül, és növeli a gáztermelődés mennyiségét is. Ám ne iktasd ki teljesen a borsót az étrendedből, hiszen rengeteg fontos vitamint tartalmaz, ilyen a B, B2, PP, A és C-vitamin, emellett gazdag vasban, fluorban és a sztearinsav tartalma is magas. Könnyen semlegesítheted a negatív hatását, ha 8 órán át vízben áztatod.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK