KÖZÉRZET

Az Ayurvéda szerint létezik 7 biztos módszer az immunrendszer erősítésére

Az Ayurveda, az ősi indiai élettudás számos módszert kínál az egészség és az immunrendszer erősítése érdekében. Lehet, hogy kísérletezned kell néhány olyan gyógynövénnyel, melyet még sosem próbáltál ki, de pont ez teszi szórakoztatóvá.

Itt az ideje, hogy új módszereket találj az egészséged fenntartásához. Az Ayurveda szerint 7 biztos módja van az immunrendszer erősítésének.

Egyél könnyű ételeket!

Az étrend nagyon fontos. Az Ayurveda szerint a különféle ételek különböző energiákat hoznak létre a testben. A tamaszikus ételek nehezek, lassúnak és depressziósnak érezheted magad tőlük. Ezek nagyrészt az olajos, feldolgozott ételek, a legtöbb hús, gabona. A radzsasztikus ételek irritálóak, de stimulálóak is lehetnek. Ez a fajta étel lehet sós vagy fűszeres is. A radzsai ételek: garnélarák, hal, spenót, burgonya, karfiol, hajdina, banán és még sok más. A Sattvic ételek a legkönnyebbek, elősegítik az általános jólétet és az egészséget, nyugtatólag hatnak ránk. Ilyen például az édesburgonya, joghurt, biotej, kókuszdió, mangó, friss zöldségek.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL