KÖZÉRZET

Tévhitek a női mellről - Avagy hogyan lassíthatod az öregedést?

Melleink a kor előrehaladtával egyre megereszkedettebbé válnak. Ezt az elkerülhetetlen folyamatot több tényező befolyásolja, például a dohányzás, a genetika, a drasztikus súlyvesztés, vagy az életkor. Akár már fiatal korban is elkezdődhet, de szerencsére léteznek praktikák, amik segítségével tovább megőrizhetjük feszes formájukat. Most leromboljuk a legelterjedtebb mítoszokat, és hasznos tanácsokkal gazdagodva vehetjük fel a harcot a lógó mellek ellen.

Ismered a következő 9 mítoszt a női mellekkel kapcsolatban?

9. mítosz: Semmit sem lehet tenni a megereszkedés ellen

Az életkora felett sajnos senkinek nincs hatalma. A szerencséseknek később kell csak szembenézniük a lógó mellekkel, amikkel csodát már nem lehet tenni, csakis plasztikai sebészeti beavatkozással. Ha azonban megfogadsz néhány tanácsot, késleltetheted a keblek öregedését.

1. Ne tartózkodj túl sokáig a tűző napon, és mindig használj naptejet, a bőr ugyanis az ultraibolya sugarak miatt veszít a rugalmasságából.
2. Ne hordj állandóan melltartót. Sportoláshoz sportmelltartót vegyél fel.
3. Tartsd észben, hogy a dohányzás elősegíti a korai öregedést, valamint bőrrákot is okozhat. Ezt tartják a megereszkedés legfőbb okának.
4. Táplálkozz kiegyensúlyozottan, a melleid formájáért az egész szervezetedet értékes tápanyagokkal kell ellátnod.
5. Sportolj, ügyelj az egészséges életmódra.
6. Használj feszesítő krémeket, hogy elodázd a megereszkedés kezdetét.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL