LELKIPATIKA

4 jel, hogy túlságosan törődő vagy és 4 megoldás arra, miként állíthatnád le magad

Volt már úgy, hogy azért szólt meg a párod, a gyereked vagy egy barátod, mert túlságosan anyáskodó vagy? Mániákusan törődsz másokkal és szinte lelki beteg leszel attól, ha nem teheted meg? Ez nem csak rád nézve, de szeretteid számára is okozhat nehézségeket. De semmi gond, amellett, hogy van itt számodra 4 jel, amellyel lecsekkolhatod magad, hogy tényleg ennyire törődő vagy-e, adunk hozzá 4 megoldást is, mit tegyél megszállottságod ellen!

Félsz mások véleményétől és az elutasítástól

Téged inkább mások véleménye befolyásol. Félsz attól, hogy mit gondolnak rólad és hogy esetleg elveszítheted őket. Inkább hagyod, hogy dirigáljanak és vezessenek téged, semmint megmond nekik őszinte véleményedet , mert így sok kellemetlenséget spórolsz meg magadnak.

Megoldás:

Tudd, hogy az önző és rövidlátó emberek, csak olyanok képesek megtartani maguk mellett, akiket hasznosnak ítélnek. . Nem számít, mennyire vagy hasznos, ha akar, így is úgy lecserél, maximum szeszélyből. Inkább olyan embereket kellene keresned, akik igazán, a belső értékeid alapján értékelnek téged, nem pedig aszerint, mit nyújtasz nekik.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL