LELKIPATIKA

7 jel, hogy a Vonzás Törvénye megfelelően működik nálad

A Vonzás Törvényének lényege, hogy bevonzod azt az energiát, melyet az Univerzum felé küldesz. Bármit is gondolsz, energiát vetítesz ki, így minden azért tűnik fel az életedben, mert tudatosan megteremtetted. Ahhoz, hogy valami belépjen életedbe, először be kell hoznod a tudatodba, mely aztán képekké, majd cselekvéssé alakul. Íme, 7 jel, hogy a Vonzás Törvénye működik nálad.

 

Ha negatív gondolatokra vagy emberekre fókuszálsz, több negatív tapasztalatod lesz. Ez azonban fordítva is így működik, ha figyelmedet életed pozitív területeire irányítod, amelyek jó érzést keltenek benned, ezekből több dolog fog feltűnni a jövőben. Mutatunk néhány jelet, amiből tudhatod, hogy jó úton jársz afelé, hogy elérd azt a valóságot, amelyet akarsz.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1. Gyorsabban kezded el kivetíteni a dolgokat

Mikor figyelmedet arra irányítod, amit el akarsz érni, a legtöbb dolog már el is kezd feltűnni az életedben. Ha megtanultad elhallgattatni a negatív hangot a fejedben, amely azt mondja, hogy minden rosszul megy, és inkább arra irányítod a figyelmedet, hogy minden jól megy, akkor máris elsajátítottad a Vonzás Törvényének egyik kulcsfontosságú alapját. Ahogy egyre inkább azt tartod észben, amit szeretnél, észre fogod venni, hogy sokkal hamarabb megnyilvánul az életedben. Minden kezd a helyére kerülni, és ennél nincs jobb érzés. Meg tanultál hálásnak lenni azért, amid van, így az Univerzum még több dolgot küld neked, amiért továbbra is hálás lehetsz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL